Keresés...
Fel

Szia!

Nagyon örülök, hogy kíváncsi vagy a történetemre. 😊

Ahhoz, hogy egy kicsit jobban bele láss abba, ki és milyen is vagyok, illetve hogyan jutottam el oda, hogy most ezt olvashasd, fontos lenne egy kis sztorit elmesélnem Neked, szigorúan RÖVIDEN, ígérem!

Szóval 2018-ban kezdődött minden, amikor úgy éreztem egy éles váltással búcsút kell mondanom az addig szeretett pályafutásomnak, a vendéglátásnak. 6 év után hazaköltöztem Ausztriából, mert úgy éreztem, ez már sem szakmailag, sem emberileg nem ad nekem annyit, amiért érdemes lenne tovább folytatnom.

Így hát a kezdeti kiégést egy komoly karrierváltás követte kisebb-nagyobb kitérőkkel, majd 2019-ben az első online marketing tanfolyam elvégzése után úgy éreztem MOST találtam meg azt, ami miatt én tulajdonképpen hazajöttem. Akkor éreztem a szikrát! Remélem tapasztaltad már, milyen érzés az, amikor megtalálod azt a foglalkozást, amit igazán, őszinte szenvedéllyel tudsz végezni. Na, ez ilyen volt számomra! 😊

Az első tanfolyamot aztán később legalább egy tucat követte, majd időközben közeli ismerősök projektjeibe már besegíthettem a háttérből, Instagramon való kommunikáció tervezése és Facebook hirdetések kapcsán.

A kezdeti sikerekből merítkezve aztán 2020 augusztusában elindítottam a weboldalamat, ezzel párhuzamosan pedig Instagram és Facebook oldalamat is. (A közösségi oldalakon belül előbbiben vagyok aktívabb, ott folyamatosan teszek közzé hasznos, gyakorlati tippekkel ellátott posztokat.)

Mivel az értékteremtést tartottam szem előtt az online kommunikációm kapcsán, ezért 2020 év végére már ügyfeleket is szereztem, amiért azóta is nagyon hálás vagyok, hiszen eredetileg csak a következő évre terveztem vállalkozásom elindítását.

2021 év elején pedig csatlakoztam egy országos szinten is ismert és elismert marketing ügynökséghez, akiknek a munkáját a háttérből segíthetem, így még több vállalkozás előre haladásában vehetek részt.

Ha úgy gondolod, Neked is volna miben fejlődnöd és szükséged van ehhez egy „jobbkézre” a vállalkozásodban, egyeztessünk egy időpontot!

Köszönöm, hogy idáig elolvastad!

Szeretettel:

Eszter

Nézz körül itt is: