Keresés...
Fel
hirdetéskezelés

Eleged van már abból, hogy csak égeted a pénzt, de nem jönnek a várt eredmények? Azt hallod a versenytársaidtól, ismerőseidtől, hogy megtöbbszörözte a bevételüket a legutóbbi kampányuk? Te viszont úgy érzed, neked ezek semmit sem használtak eddig?

Megnyugtatlak! Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel! Sokan, akik maguktól próbálgatják a hirdetéskezelő felületét, túl bonyolultnak érzik a használatát. Egy idő után pedig úgy érzik, csak feleslegesen töltik vele az idejüket, mert nem tudják kiismerni eléggé, így komolyan elgondolkodnak azon, hogy egy hozzáértő segítségét kérik, akivel sokkal hatékonyabban hirdethetnének.

Hidd el! A megfelelő beállításokkal Te is elérheted a célközönséged! Mi több, a jól felépített, strukturált kampányaid segítségével vásárlókat is konvertálhatsz belőlük! Ha jól sejtem, Neked is ez a végső célod!

Mi is tartozik ebbe a csomagba?

1.TECHNIKAI FELÉPÍTÉS

Ahhoz, hogy pontosan mérni tudjuk az eredményeket, kvázi a 0. lépés, hogy a megfelelő technikai beállítások rendben legyenek.

2.KAMPÁNYSTRATÉGIA MEGTERVEZÉSE

Személyre szabottan a Te vállalkozásodra építem fel azt az egymásra épülő értékesítési stratégiát, amellyel az eddiginél hatásosabban érheted el a számodra legfontosabb célokat.

3.FOLYAMATOS TESZTELÉS

… a minél magasabb konverziós arány eléréséért! Mire odaérünk időben a legfontosabb kampányaidhoz, már tökéletesen látni fogjuk, milyen típusú hirdetésre rezonálnak leginkább a potenciális érdeklődők és ami még ennél is fontosabb: tisztában leszünk azzal, pontosan kinek is kell hirdetni!

+ BÓNUSZ: havi 1×1 órás marketingtanácsadás, ahol átbeszéljük az aktuális kérdéseidet, elakadásaidat!

Ha Te is szeretnél végre valódi eredményeket elérni a Facebook kampányaiddal, akkor itt tudod felvenni velem a kapcsolatot:

    Nézz körül itt is: