Keresés...
Fel
Egyéni tanácsadás

Úgy érzed csak sodródsz az árral, de nem jutsz egyről a kettőre a vállalkozásod online megjelenése kapcsán? Rengeteg megválaszolatlan kérdésed van, amelyben eddig senki nem tudott érdemben segíteni?

Ne gyötörd magad többet emiatt! Gondold át a legfontosabb céljaidat és innentől kezdve tudatosan ennek érdekében cselekedj!

Ha ezentúl fókuszáltan eszerint határozod meg az aktuális feladataidat, sokkal jobban fogod látni, hogy nyílegyenesen haladsz a megvalósulás felé! Ehhez azonban olykor nagy segítséget jelent, ha fogja valaki a kezed, és közösen határozzátok meg az irányt.

Mi is tartozik ebbe a csomagba?

1.CÉLOK MEGHATÁROZÁSA

Mindennek a kiindulópontja, hogy meghatározzuk és priorizáljuk az üzleti céljaidat!

2.KAMPÁNYOK MEGTERVEZÉSE

A célokkal párhuzamosan az éves nagy kampányaidról is szót ejtünk, hogyan érdemes ezeket felépíteni, mire kell odafigyelni a tervezéskor!

3.KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIA MEGTERVEZÉSE

A fentiek után pedig ezekhez a célokhoz és aktuális kampányokhoz igazítjuk a kommunikációd, a márkád üzenetét, hogy valóban kapcsolódni tudjon veled a közösséged!

Ha Te is szeretnél egy, a közösség számára is átláthatóbb, tudatosabb kommunikációt kialakítani és tudatosan bevonzani a potenciális érdeklődőket, vásárlókat, akkor itt tudod felvenni velem a kapcsolatot:

    Nézz körül itt is: